.

.

BTYAY Shelf - Polica za kupaonicu 2 sloja Višenamjenski Podesivi sloj Menadžer za Pohranu Kupaonica Kuhinja Dnevni boravak Nosač (Boja : roza)

BTYAY Shelf - Polica za kupaonicu 2 sloja Višenamjenski Podesivi sloj Menadžer za Pohranu Kupaonica Kuhinja Dnevni boravak

HRK 226.77

Količina robe
Prisutan

★ Veličina : 18.5 * 24.2 * 15.2 / Može se koristiti u bilo kojem zatvorenom prostoru, uključujući kuhinju, kupatilo, ремесленную sobu ili ured. ★ Višenamjenska primjena - 2-sloj самонесущая stola s višenamjenska polica sa šireg policom kako bi se osigurala većinu začina. ★ Ovaj višeslojni отделочник kuhinjskih polica dizajniran za oslobađanje mjesta u uskim ormarima i policama. ★ Stalci za začina možete koristiti u bilo kojoj prostoriji, na primjer, u kuhinji, u kupaonici i na lageru. ★ Ova teleskopska stalak za začine može biti lako dostupna, pa ga možete koristiti i kao stalak za začine za kuhinjskih ormarića.Veličina : 18.5 * 24.2 * 15.2 lik : Stalak za prtljagu kozmetike - Čuva kozmetiku, temeljni premazi, kistovi, lakovi za nokte, kreme, losione, parfeme i tonera.Pokažite, organizirajte i lako dobiti pristup vašoj kozmetici.Kutija za pohranu umivaonika u kupaonici - atraktivan i uredan način sačuvati vaše četkice za zube, kreme za lice, kozmetiku, sredstva za njegu kože i druge male predmete za osobnu higijenu, čistoću.Kuhinjski sanduk za skladištenje / stalak za začine - pogodno za pohranu umaka, začina i biljnog ulja.Držite ga čistim i poredak na vrhu tablice i na stolu.

Ostale značajke

Najbolje ponude