.

.

Exceart 3pcs Zubni Konac Štapići Najlon Zamjena za Jednokratnu upotrebu Sredstava za Čišćenje za Desni Odrasle Djece Zube Zdraviji Čistač (bijela+ pink + plava)

Exceart 3pcs Zubni Konac Štapići Najlon Zamjena za Jednokratnu upotrebu Sredstava za Čišćenje za Desni Odrasle Djece Zube

HRK 38.67

Količina robe
Prisutan

-Pažljivo i učinkovito uklanjanje kamenca među zubima. -Duboko čišćenje nit, prekriven voskom, lako je umetnut u sredinu zuba. -Koristite svakodnevno, kako bi se smanjio rizik od gingivitisa. -On ima jak натяжением i dobra fleksibilnost. -Skup alata za čišćenje zuba može vam pomoći da uklonite ostatke hrane, plak i drugih stranih predmeta u vašim zubima, kao i razviti dobre navike pranja zuba za vas i vašu obitelj, što je vrlo važno u svakodnevnom životu.Opis Proizvoda predstavlja postolje za zubni konac.On može nježno i učinkovito uklanjati zubni kamenac između zubi.Zubni konac dubinsko čišćenje, prekriven voskom, lako je umetnut između zubi.Uporaba može smanjiti rizik za razvoj gingivitisa.Značajke - Materijal : najlon ABS .- Boja : kao što je prikazano na slici.- Dimenzije : 11cm x 3cm x 1,5 vidi-Pažljivo i učinkovito uklanjanje kamenca među zubima.-Duboko čišćenje nit, prekriven voskom, lako je umetnut u sredinu zuba.-Koristite svakodnevno, kako bi smanjili rizik od razvoja gingivitisa.-On ima jak натяжением i dobra fleksibilnost.-Set alata za čišćenje zuba može vam pomoći da uklonite ostatke hrane, plak i drugih stranih predmeta u vašim zubima, kao i razviti dobre navike pranja zuba za vas i vašu obitelj, što je vrlo važno u svakodnevnom životu.

Ostale značajke

Najbolje ponude