.

.

VOGUSLAND Hanger Organizer Stacker,4 in 1 Hanger Rack Stand with Swivel Caster Wheels for Laundry Room, Retail Store (crna, 1)

VOGUSLAND Hanger Organizer Stacker,4 in 1 Hanger Rack Stand with Swivel Caster Wheels for Laundry Room, Retail Store (crna,

HRK 206.97

Količina robe
Prisutan

Veliki kapacitet i ušteda prostora : 4 u 1 Vješalica za odjeću Slagač može primiti do 135шт 20 mm vješalice uredno organiziran.(500шт 5 mm vješalice uredno organiziran).Jednostavan potez : Zahvaljujući 4 kotača рицинуса sa funkcijom zaključavanja možete lako i bez napora premještati i prikvačiti vješalica za odjeću u bilo kojem željenom mjestu za ispitivanje i mogućnost pranja rublja.Jednostavna montaža : Vi ćete dobiti upute za montažu je na engleskom jeziku i alate, a skupština će u roku od 5 minuta. (možda čak i manje).Proizvod isključuje : 31.3" visok i ima kvadratni temelj (15.4 "x15.4"x0.8").Otporan na rđu od nehrđajućeg čelika : Stabilnost visoko kvalitetne pečenje boja je puno veći nego pri normalnom procesu bojenja.Ako se ne dogodi mehaničkog oštećenja, uređenje штабелера skupio zadržati svoj novi sjaj, i kroz mnogo godina.Pogodno za većinu dimenzija skupio : 17-inčni duge odrasli vješalice i drvene vješalice.Imajte na umu da on nije pogodan za duge крючковых skupio. 1 x Kvadratni baze. 8 x Pol. 4 x колесиков. 1 x Montažu alata. 1 x Uputstvo za montažu.Mi smo tako sigurni da će vam se svidjeti naš slagač skupio.Ako vam to ne odgovara, molimo vas da nas o tome obavijestite .Mi ćemo vam dati zadovoljavajuće rješenje.Hanger stacker od VOGUSLAND-to je potreban pribor za pohranu i organizaciju slobodnog vješalice.Naš штабелеукладчик vješalice lagan kako bi se sastaviti i конструирован kako bi otprilike 135pcs 20mm thickstandard vješalice za odjeću. (500шт 5 mm vješalice uredno organiziran) Grest u maloprodajnim trgovinama ili kod kuće u pranje. 1 x Kvadratni baze 8 Pol x x x x x 4 x x x x x Kotača рицинуса 1 x Montažu alata 1 x Upute za montažu.Možete dobiti upute za montažu je na engleskom jeziku i alate, a skupština će u roku od 5 minuta. (možda čak i manje).Mi smo tako sigurni da će vam se svidjeti naš slagač skupio.Ako vam to ne odgovara, molimo vas da nas o tome obavijestite .Mi ćemo vam dati zadovoljavajuće rješenje.

Ostale značajke

Material:
304 Stainless steel

Najbolje ponude